Sangundervisning

Simone Maja

Sanger I Sangpædagog I Korleder

SANGUNDERVISNING

Fra 5. august 2019 underviser jeg hver mandag på Anne Rosing Instituttet,  Svanemøllevej 92 i Hellerup

 

Betaling:

1 lektion (55 min.): 500 kr.

Betaling sker enten via mobile pay eller kontooverførsel.

  • Mobilepay til nr.: 17013
  • Bankoverførsel:  Reg.nr. 5322 / Kontonr. 0245775


Afbud
Aftale om undervisning betragtes som bindende. Hvis du alligevel bliver nødt til at aflyse gælder følgende retningslinjer:

  • Afbud inden kl. 18 dagen før undervisningen = gratis
  • Afbud efter kl. 18 dagen før undervisningen = du betaler halvdelen af prisen
  • Afbud efter kl. 8 samme dag = du betaler det fulde beløbOm mig som underviser

Jeg underviser med udgangspunkt i Anne Rosing-metoden og jeg er optaget af, at den enkelte sanger opnår fornemmelsen af at ”synge med sin egen lyd”.


Min oplevelse er, at de fleste sangere bliver mere frie og kreative, når de har god kontrol over det kropslige arbejde, der ligger i enhver stærk sanger. Derfor er jeg særligt interesseret i at videreformidle min viden om, hvordan man, via konditions- og koordinationstræning, kan opbygge et godt og solidt fundament som kan bære de udfordringer, du stiller dig selv som sanger.


Sangtimens indhold

Sangtimer hos mig tager udgangspunkt i de udfordringer, du oplever. Gennem auditiv og visuel analyse vil jeg fortælle dig, hvordan jeg mener, at vi kan arbejde.

Sangtimerne vil typisk indeholde kropslige øvelser, der træner sangerkroppen, samt øvelser der styrker åndedræt, støtte og ansats. På det gode fundament kan vi bygge arbejdet med frasering, klang og fortolkning, intonation, rytmisk bevidsthed og improvisation.Simone Maja Pedersen

mail@simonemaja.dk |  +45 2854 5550