Sangundervisning

Sangtimens indhold

Sangtimer hos mig tager udgangspunkt i dine ønsker. Ved første lektion vil jeg typisk bede dig om at tage en sang med, du kender godt. Vi vil tage en samtale om dine ønsker og eventuelle udfordringer, og sammen lægge en plan for, hvordan lektionen eller et forløb kunne se ud. Vi tager udgangspunkt i sange, du har lyst til at synge og kobler øvelser på, så undervisningen hele tiden drejer sig om det, der er sjovt: musikken!


Jeg underviser sangere på alle niveauer og i alle aldersgrupperOm mig

Min klassiske baggrund fra DR PigeKoret har dannet grundlag for en lyst til at udforske stemmens univers, og jeg har altid haft lyst til at beskæftige mig med alle de muligheder, en stemme har. Derfor har jeg som sanger bl.a. beskæftiget mig med jazz, pop, rock og sydafrikansk musik, og optrådt både som korsanger og solist. Da jeg var 20, fik jeg mit første job som underviser på en musikskole. Jeg blevet fuldstændig grebet af at lytte til stemmer og være med til at guide sangere med et brændende ønske om at synge.

I dag er jeg uddannet sanger, sangpædagog og korleder. Jeg underviser privat, laver workshops for kor og firmaer, og synger selv i forskellige konstellationer.Betaling:

1 lektion (55 min.): 500 kr.

Betaling sker enten via mobile pay eller kontooverførsel.

  • Bankoverførsel:  Reg.nr. 5322 / Kontonr. 0245775Afbud
Aftale om undervisning betragtes som bindende. Hvis du alligevel bliver nødt til at aflyse gælder følgende retningslinjer:

  • Afbud inden kl. 18 dagen før undervisningen = gratis
  • Afbud efter kl. 18 dagen før undervisningen = du betaler halvdelen af prisen
  • Afbud efter kl. 8 samme dag = du betaler det fulde beløb