SangundervisningSangtimens indhold

Sangtimer hos mig tager udgangspunkt i dine ønsker. Ved første lektion vil jeg typisk bede dig om at tage en sang med, du kender godt.

Vi taler sammen om dine ønsker og eventuelle udfordringer, og derefter lægger vi en plan for, hvordan lektionen eller et forløb kunne se ud. Vi tager udgangspunkt i sange, du har lyst til at synge og kobler øvelser på, så undervisningen hele tiden drejer sig om det, der er sjovt: musikken!


Jeg underviser sangere på alle niveauer og i alle aldersgrupperManuel behandling

For at give struben de bedste arbejdsbetingelser kan det være gavnligt at behandle de spændinger, der hæmmer strubens frie bevægelser med afspænding og massage. I samspillet med optræning af de muskler, som især er vigtige for en sanger, er manuel behandling et godt redskab. Når du booker tid til manuel behandling hos mig, taler vi kort om, hvad du har brug for. Derefter ligger du enten på en briks eller sidder på en stol, imens jeg masserer. Jeg lærer dig også, hvordan du selv kan afspænde og massere fx kæben eller musklerne omkring struben.

Manuel behandling kan også indgå som en del af sangundervisning eller akut stemmehjælp.Akut stemmehjælp

Har du akut brug for hjælp, kan du sende mig en mail på mail@simonemaja.dk.

Ved akut stemmehjælp taler vi først om din akutte situation, jeg spørger ind til eventuelle fysiske/ psykiske belasninger, og jeg kigger, lytter og mærker, imens jeg (i samarbejde med dig) afhjælper eventuelle spændinger og giver dig øvelser med hjem.
PRISER


Sangundervisning (55 min.): 600,-

Sangundervisning (STUDERENDE) (55 min.): 550,-

Online sangundervisning (40 min.): 450,-

Manuel behandling (35 min.): 400,-

Akut stemmehjælp (90 min.) 1050,-


Klippekort til sangundervisning:

  • 3x55 min. Sangundervisning: 1700,-
  • 5x55 min. Sangundervisning: 2750,-
  • 10x55 min. Sangundervisning: 5200,-

Klippekortet købes og betales efter første lektion og skal bruges inden for 10 måneder.Betaling sker enten via mobile pay eller kontooverførsel.

  • Bankoverførsel:  Reg.nr. 5322 / Kontonr. 0245775Afbud

Ved afbud senere end 24 timer før aftalt session betales fuld pris.

Du melder afbud via bookingsystemet